• Ревю: MyKi Pet

  04.07.2017 г.579 преглеждания


  _AGP6819

  17555543_10155026783398567_1825921479_nКакто повечето от вас знаят съм горд притежател на хъски. Хъскитата се славят със своя своенравен характер и свободолюбивият си дух, а моят е прекрасен младеж в разгара на пубертета. Колкото и да се обичаме с моят Пан – не винаги ме слуша, а щом е замесена игра с друго куче или разгонена кучка, аз спирам да съществувам за него. И така моят прекрасен куч ми избяга един ден, хукна с всичка сила след разгонена девойка. Не можах да го открия и бяхме разделени около час. За щастие има номер на каишката и ми се обадиха да си го прибера на километри от мен, минавал е подлези и си е направил голямо пътешествие. Беше ужасно усещане. За щастие вече на българският пазар има MyKi Pet – GPS каишка с която можете са следите къде се намира вашият домашен любимец. На самият нашийник е прикрепен приемник, в който се слага сим карта и изтегляте приложение което ви позволява да следите движението на кучето си, къде точно е във всеки един момент, от къде е минало, с каква скорост, колко движение получава на ден и дори от телефона си можете да му изпращате звукови команди. Всичките ми приятели кучкари останаха много впечатлени от самата апликация. Всичко е удобно и изключително лесно за използване. В апликацията можете да виждате колко е било активно кучето през деня или през целият месец, къде и колко сте се разхождали и да следите с каква скорост се движи то.

  Единственият недостатък на MyKi Pet за мен е, че  нашийника трудно може да се използва с каишка на куче 30+ килограма, защото е прекалено тънка за моя дърпащ се Пан. Но изработката й е изключително добра и много трудно може да бъде свалена от друго куче в игра. След като дори известната със способността си да сваля всяка една каишка за под минута, Дара, не се е справила нито веднъж да я махне – значи никой не може. Също така и не веднъж един наш приятел алабай се е опитвал да я открадне от Пан. Въпреки здравината на нашийника съветвам, ако имате голямо куче, което обича бурните игри със също толкова голям приятел, да махане MyKi Pet, защото някоя по-силна захапка може да го повреди.

  Нашийника не се води водоустойчив, но лично ние не сме имали проблеми в сняг или дъжд. Подходящ е и за малки породи кучета защото не е прекалено голям, дори се губи в козината на Пан. Мобилните оператори пледлагат MyKi Pet на незначителна цена месечно, която въобще няма да усетите, а и няма по-хубав подарък от сигурността. Един ден бях забравила нашийника на зарядното и излязохме без него и ми беше значително по-неспокойно докато се разхождахме без каишка.

  Накратко препоръчваме MyKi Pet с две ръце и четири лапи! Прекраен подарък за вашия любимец и вашето спокойствие.

  С Пан много благодарим на Allterco за прекрасния подарък!

 • 04.07.2017 г.579 преглеждания


нов коментар