• #Feel GLAmorous с Mercedes Benz

  10.05.2015 г.589 преглеждания


  333

  Преди известно време бях поканена на разходка извън София с новият GLA 220 CDI 4MATIC на Mercedes, придружена от прекрасна закуска. Аз лично нямам книжка и не разбирам нищо от коли, но разходката беше повече от невероятна! Ето и снимки:

  DSC_0005

  DSC_0015

  11

  3

  _MG_2984

  333

  DSC_0019

  DSC_0017

  _MG_2941

  DSC_0001

  IMG_8664

  Нещата, които най-много ме впечатлиха в колата са това, че не се усещаха множеството дупки по нашите пътища и колко е сигурна самата кола. Това е доста важно за мен, защото все пак имам малко дете. GLA, определено ме накара да се замисля да стана шофьор. Колата е широка, изключително удобна и разбире се – красива. Както казах вече, аз не разбирам много от коли и за това ще ви цитирам подробности:

  Компактния SUV от Mercedes-Benz ни изкушава да опитаме свободата. Едновременно със солиден и аеродинамичен дизайн, GLA вълнува и открива нови възможности – на пътя, или извън него. Опционалното задвижване на всички колела 4MATIC , както и неговите функции Offroad (оптимизира сцеплението по неустойчива настилка) и DSR (система за регулиране на скоростта при спускане по наклон) гарантират едно по-динамично поведение на автомобила, независимо от пътната настилка.
  Помислили сме и за сигурността. Радарният асистент за опасност от сблъсък, вкл. активен паркинг асистент Collision Prevention Assist се активира при скорост над 7 км/ч и може да ни предупреди ако се приближим прекалено до движим или недвижим обект пред нас, както и да ни помогне със спирането, ако се наложи.
  Разполагаме и с асистент за разпознаване на първите признаци на умора или секунден сън Attention Assist. Ако сензорите в автомобила отчетат отклонение от нормалното ви поведение на пътя или в кокпита, един примамлив знак се появява на таблото пред вас – чаша с димящо кафе. Кой може да устои на такава покана?
  Обичате да сте в контакт с всичките си приятели? Постоянно? Никакъв проблем. Bluetooth разговорна уредба с достъп до контактите и съобщенията в мобилния телефон, клавиатува за телефон и 6 говорителя с обща мощност 100 вата прави възможно безопасното свързване по телефона и по време на път. Ако не ви се говори, то може да възпроизведете аудио съдържание от мобилния телефон, USB порт или Aux-ln външен вход.
  Трудно паркирате или когато откриете място то е за пъти по-малък автомобил? Опционалното оборудване PARKTRONIK с активен паркинг асистент ви помага да откриете подходящото по размер място и прави маневрата вместо вас. Вие само натискате спирачка и сменяте посоката на движение.

  Асистента за мъртвия ъгъл Blind Spot Assist никога не пропуска да предупреди за автомобил в страни от нас.
  За комфорта при пътуване се грижи интериорния пакет AMG – спортни седалки с тапицерия от синтетична кожа с червен контрастен шев; мултифункционален спортен волан от кожа с 12 бутона.
  Централното и ляво огледало се затъмняват автоматично и ни предпазват от заслепяване, а дългите ни светлини се адаптират автоматично при насрещен трафик – така и ние не заслепяваме. Ако завали, чистачките със сензор за дъжд почистват и най-малките капчици от предното стъкло.

  Снимките са правени от мен, сестра ми ( MyBeautyMadness ), Empirina и прекрасните момичета от ABC Design.

 • 10.05.2015 г.589 преглеждания


Добави коментар

1 коментар

 • 2015 05 10 15:18:35 #
  Ина

  охааам че луксозно излеглежда тази кола … … ии оххх, че така искам едни от твоите прекрасно направени очила .. “ах”, “ох”, “ех” се чуваше от мен докато четох новият ти пост.

нов коментар