• HydraFacial MD в Пандерма

  29.11.2014 г.1265 преглеждания


  DSC_5119

  Процедурата HydraFacial стана доста популярна и реших и аз да я опитам.  Тя е интегрирана система, която комбинира три компонента: ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум. Самото усещане е изключително приятно и кожата ми след процедурата беше в пъти по-гладка, чиста и някак по-лека и дори се чувствах достатъчно комфортно да излизам без ББ крем/ фон дю тен. Наистина прекрасни резултати само с една процедура, която е толкова приятна, че бих си я правила всеки ден, ако беше възможно. Също така, след процедурата използвах в пъти по-малко количество крем или гримове, защото всичко се нанасят по-лесно на гладка кожа.

  DSC_5125

  DSC_5118

  DSC_5132

  DSC_5134

  Сестра ми също има публикация за процедурата HydraFacial и дори клипче. Можете да прочетете и видите ТУК.

  DSC_5128

  Искам да похваля Център за естетична дерматология „Пандерма” за прекрасният професионализъм и обслужване и най-вече прекрасната им козметичка Мария Манолова. Колкото и рекламно да звучи, наистина добър козметик, не се среща често и просто трябваше да споделя с вас. Още от пъв поглед разбра, че кожата ми е много чувствителна и смесена. Новото за мен беше, че е от най-трудните за поддръжка смесени кожи – много суха на места и много мазна в Т зоната. Аз винаги съм третирала кожата си като смесена (нормална + мазна), защото за този тип кожа има най-богат избор продукти. Козметичката ми препоръча да изоставя агресивните пилинги и продукти, които нанасям в мазната си Т зона и да използвам продукти насочени към факта че кожата ми е чувствителна. Каза ми и прекрасен трик с термална вода – да я нанасям след измиване и преди нанасяне на крема за лице, за да  може кожата ми да задържи колкото се може повече влага. Веднага позна и че често забравям да използвам околоочен крем, но веднага поправих грешката си. Препоръча ми и да ползвам база за фон дю тен с зелен подтон на бузите ми и носа ми, за да неутрализира зачервяването. Другото, което ме вчетатли, че много внимателно регулира машината за HydraFacial, за да пасне на моята кожа и ми препоръча втората процедура да е след месец, а не две седмици, както се предлага. Наистина мислеше за мен, комфорта ми и нуждата на моята кожа, а не се опитваше да ми пробутва продукти, ненужни за мен процедури и т.н. Наистина отдели от времето си да говори подробно с мен за моите нужди и предпочитания в козметиката и ми даде наистина прекрасни насоки. След срещата ми с Мария кожата ми е в пъти по-гладка, нежна и красива, не само заради HydraFacial, но и заради прекрасните съвети. Препоръчвам я с две ръце на всеки, който не е сигурен за типа си кожа или кои продукти са най-подходящи за него.

  DSC_5115

 • Етикети: ,

  29.11.2014 г.1265 преглеждания


Добави коментар

2 коментара

 • 2014 11 30 16:58:16 #
  Dimana

  Чудесно ревю! Ще си запиша час, от кога си търся свестен и съвестен човек, който да ми каже каква е кожата ми и какво да и слагам :) Благодаря! <3

  1. 2014 12 01 08:57:23 #
   Mirsea

   Наистина е трудно да попаднеш на добър козметик или дерматолог и ти я препоръчвам с 1000 ръце. Изключително мила и компетентна е!

нов коментар