• SNB скраб с хималайска сол и гуава

  14.07.2014 г.1086 преглеждания


  IMG_8827

  Ексфолирането на кожата е много важно, най-вече през лятото, за да имате равномерен тен, кремовете ви за тяло и слънце защита да попиват по-добре, да не се появяват подкожни косъмчета, кожата ви да е гладка и сияйна. Скрабовете съдържат твърди частици, които помагат да премахната мъртвите клетки по кожата, за да направят място на новите, свежи такива. Ако имате нежна или чувствителна кожа трябва да изберете скраб с по-малки и нежни частици, защото ако ексфолирате прекалено можете да нараните “новата” кожа, която се крие под мъртвите клетки.

  Днес ще ви запозная в новият си фаворит сред пилингите за тяло - SNB скраб с хималайска сол и гуава.

  IMG_8864

  Опаковката е стандартна пластмасова кутия и съдържа 300мл продукт.

  IMG_8791

   

  IMG_8807

  Пилингът мирише невероятно, много свежо и бих казала, че мирише леко и на сладко манго.

  IMG_8820

  Ексфолиращите частици са изключително нежни. Толкова нежни, че когато го опитах за пръв път, си казах, че няма да свърши никаква работа, защото другите пилинги които съм опитвала са били доста по-груби.

  IMG_8834

  IMG_8842

  За моя изненада се оказа, че греша и макар че е изключително нежен, скрабът ексфолира много добре. След употреба кожата ми е изключително нежна. Ползването на продукта е изключително приятно, заради консистенцията и аромата.

  Продуктът не е течен и лесно можете да загребете нужното ви количество под душа и да не се притеснявате, че ще изтече през пръстите ви.

  IMG_1158

  Точно заради по-твърдата консистенция на пилинга, той се нанася много лесно. Частиците хималайска сол не дерат кожата въобще. При нанасяне се носи свеж аромат и започва да се усеща и солената миризма, която мен лично ме кара да си представям как пия студен свеж коктейл до морето. След употреба кожата ми не се чувства суха или опъната, което ми се е случвало с други продукти.

  Ако търсите наистина нежен пилинг и обичате свежите миризими, скрабът на SNB с хималайска сол е за вас. Можете да си го купите за 15 лева от сайтът им.

 • Етикети: , , , , , , , ,

  14.07.2014 г.1086 преглеждания


нов коментар