• Bioderma Sensibio Tolerance+

  07.07.2014 г.1154 преглеждания


  IMG_8589

  Дойде време да си поговорим и за новият крем за чувствителна кожа на Биодерма. Използвам го вече около месец и спокойно мога да изкажа мнение.

  IMG_8954

  Ще започна с опаковката. Продуктът е 40 мл (стандартно количество за крем за лице) и е в удобна опаковка с помпа. Помпата е специално проектирана за да не допуска бактерии в крема.

  IMG_8745

  Опаковката е удобна и практична. Важното е съдържанието.

  Кремът е много лек и е идеален за лятото.

  IMG_8749

  Нанася се лесно и попива бързо, без да оставя кожата мазна.

  IMG_8760

  Кремът се разбира прекрасно с различните ми фон дю тени и ББ кремове.

  Видях резултат от самият крем още след първите дни на употреба. Кожата ми стана доста по-гладка и просто има по-здрав вид, мисля че и зачервяването на определени места по кожата ми е намаляло значително. Т-зоната  ми не се омазнява толкова бързо и имам чувството, че кожата ми е еднаква по цялото лице, а не все едно съм сглобена от човек с мазна, човек със суха и човек с нормална кожа.Друго което ми направи впечатление е, че по “онова време ” на месецът този път кожата ми не реагира така бурно на хормоните. Обикновено ми излизат доста пъпчици и чувствам кожата си по-неравна, но този път нямах почти никакви подобни прояви. Не мога да съм 100% сигурна, че е от крема, но все пак…

  От години ползвам мицеларен разтвор на Биодерма за да почиствам лицето си и го обожавам, сега имам и крем, който да се допълва с него.

  IMG_8916

  Препоръчвам на всички с чувствителна кожа да опитат този крем, дори и на тези, които не знаят, че кожата им е чувствителна, а просто я мислят за проблемна. Цената на крема е около 35 лева и можете да го намерите в аптеките. Кремът е икономичен и се ползва два пъти на ден, при мен замени дневния и нощния ми крем.

  IMG_8597

 • 07.07.2014 г.1154 преглеждания


Добави коментар

4 коментара

 • 2014 07 07 10:45:57 #
  Ина

  Напоследък, лицето ми от време на време става на едни мънички, червенички петънца. Може би е от слънцето или реакция от ББ крем и слънце, не знам, започнах да си внушавам какво ли не. Обмислям да изпробвам този крем и да видя дали ще да ми поуспокои кожата, понеже тя напоследък изказва собствено мнение или ще да се появят някакви странни петна или ще се омазнява цял ден прекалено много или някой друг катаклизъм ще да се появи скоро. Ще пробвам и дано остана доволна така както ти си останала прекрасна Mirsea. Благодаря, че ни радваш с нови постове, усмивки и целувки за теб и твоята малка принцеса. Обичам блога ти!

  1. 2014 07 07 12:52:42 #
   Mirsea

   Най-вероятно е от ББ крема/грима като цяло, жегата, слънцето и потенето… Препоръчвам ти да вземеш 1-2 тестера от аптеката, за да не ме държиш отговорна, ако не ти хареса <3

 • 2014 07 07 14:21:16 #
  Радост

  Продуктите на Bioderma са много добри. Случайно да знаете дали мицеларната вода на Effaclar е по-добра от тази на Bioderma? Страхотен блог междудругото :)

 • 2014 07 17 19:06:27 #
  Лора

  Страхотно ревю! Определено добих представа какво мога да очаквам от крема!

нов коментар