• Golden Rose Extreme Sparkle Eyliner

  28.08.2013 г.3050 преглеждания


  DSC00560

  Много харесвам грим с бляскави акценти, но никога не съм се справяла с брокатите , винаги са падали навякъде и съм заприличвала на диско топка. Открих тези страхотни очни линии около един Хелоуин.

  Имам три цвята и все се каня да си купя още няколко, но не го правя, защото колкото и да са красиви почти не ги ползвам.

  DSC00579

  Бяло сребристата очна линия е  №01. Много е плътна и покривна, основата й е бяло-сребърна със сребърен брокат. Тя ми е любима и си позволявам да я ползвам по-често. Слагам я или във вътрешния ъгъл на окото или леко по целия клепач.

  DSC00584

  Тюркоазената очна линия е №06. Тя е с прозрачна основа и е със зелени, тюркоазени и сини брокатчета, за по-наситен цвят ще ви трябват два слоя.

  DSC00592

  Третата е №07 и е леко прозрачна черна основа с холограмен брокат в зелено/златисто-оранжево, малко напомня на майски бръмбар. И при тази очна линия ако искате цвят и много наситен блясък ви трябват два слоя.

  За съжаление фотоапарата ми трудно улавя красотата и блясъка на очните линии, но ако ги видите на някой щанд на Голдън Роуз им хвърлете едно око. Много са трайни, брокатът не пада и си седи на мястото, освен ако не потъркате очи, и продукта позволява да се наслоява

  Цената им е около 5 лева на щандовте на марката.

  * Щях да приложа и снимки на гримове с тези очни линии, но точно днес компютъра ми се развали и снимките вече не са налични.

 • Етикети: , , , , ,

  28.08.2013 г.3050 преглеждания


Добави коментар

9 коментара

нов коментар