• Пътуване

  26.07.2013 г.2272 преглеждания


  DSC08940

   

  Скоро заминаваме за малко и реших да покажа част от багажа си.

  Банския по-горе е от магазин Дензел за 18 лева. Състои се от горнище с панели за добра поддръжка, бекини и сладка поличка от няколко пласта за отгоре. Има леко ретро излъчване. Ще го съчетая с гумени джапанки с черно-бяла панделка, слънчевите ми очила с шипчета и любимото ми червило на YSL.

  Ще взема и втори бански за всеки случай:

  DSC08945

  DSC08948

  Купуван от New Yorker миналата година за десетина лева на намаленията и така и не го облякох. Него ще съчетая с големи очила с лилава рамка.

  За гримове ще взема малко неща.

  DSC08959

  Една палитра на Есенс, четка от Джъмбо, с която ползвам сенките на Есенс за вежди, водоустойчива спирала на Лореал, очна линия на Голдън Роуз, ББ фон дю тена на Катрис, малко кремче за лице, слънцезащитен крем (който е на бебка, но и аз ползвам), червилото ми на YSL, малки мостри на Биодерма за сваляне на грим и хидратиране. Ще взема и пиличка, пинсета и други мостри в сашета, които няма кога друг път да използвам и за да не пълня багажа си.

  Палитрата на Есенс е много практична и има много летни цветове, някои от които мога да ползвам и за руж, контур и хайлайтър. А и върви с четка и апликатор, които са удобни за един лек бърз грим. Купих си я преди няколко месеца от ДМ за около 7-8 лева.

  DSC08961

  Цветовета са прилично пигментирани и седят така без база:

  DSC08968

  DSC08974

  За база и коректор ще взема пейнт пота си на МАС. Не можах да го снимам, защото СИанна го видя и ми го взе и не можах да й го отнема за снимка.

  За другите ми дрехи от багажа се надявам да видите в OOTD/дрехи за деня.

 • Етикети:

  26.07.2013 г.2272 преглеждания


Добави коментар

1 коментар

 • 2015 01 11 19:32:21 #
  Стефани

  Палитрата на Есенс е просто перфектна, “барабар” с четката. Имам я и си търся нова, защото сегашната ми вече е на свършване. ;-; Обожавам <3

нов коментар