• BB Allround Foundation на Catrice

  19.06.2013 г.2896 преглеждания


  bb3

  Покрай сестра ми ( Adri ) заобичах оригиналните азиатски ББ кремове, но като ужасно разсеян човек, забравям да си поръчам, като започвам да привършвам тубичката с вълшебното нещо. В случаите когато остана без ББ крем (а понякога и от любопитство) пробвам тези, които могат да се намерят на нашия пазар. За съжаление, тези на Nivea и Garinier са ужасно тъмни за мен. Този на Maybelline беше приятен, но свърши бързо, имаше леко неприятна химична миризма и пак беше леко тъмен за мен. Този на Vichy миришеше прекрасно, беше овлажняващ, но след час лицето ми беше като намазано с олио, въпреки матиращата пудра.

  Ето как изглежда продуктът:

  bb3

  Ето и какво обещава:

  DSC06998

  Спред мен е 3 в 1, както всички подобни продукти – хидратиращ крем, фон дьо тен и слънцезащитен крем. Продуктът има ужасно силна химична миризма, която дори не са се опитали да прикрият. Доста е гъст, изключително покривен и със слънцезащитен фактор 30. Най-големия му плюс за мен е, че най-светлия от гамата почти ми пасва. Имам много светла кожа и много трудно намирам подходящи продукти за мен. Catrice са една от малкото фирми, които предлагат светли тонове на по-достъпни цени.

  Ето как се нанася :

  bbb1

  bbb2

  bbb3

  Ето и как седи върху лицето ми:

  Преди нанасяне:

  bb1

  След:

  bb2

  Както се вижда се нанася добре, не лъщи и е покривен.

  Не съжалявам за тази си покупка, макар че не може да се сравни с азиатски ББ крем.

  Цената е около 13 лева за 30мл. Ето и съставките му:

  DSC06999

   

   

   

   

 • Етикети: , , , , , , ,

  19.06.2013 г.2896 преглеждания


Добави коментар

5 коментара

 • 2013 06 28 09:35:53 #
  Saby :3

  Здравей, Деси :з
  И аз бих желала да си взема би-би-крем, но нямам възможност да си поръчам, защото още не съм навършила 18. В най- хубавия козметичен магазин в града, има BB крем на Nivea и Garnier, имаше и на друга марка, за която не мога да се сетя в момента, цената му беше около 27 лв. Заслужава ли си според теб? Или да пробвам с по- евтините варианти на Nivea и Garnier? :)

  1. 2013 06 28 09:47:24 #
   Mirsea

   Можеш да помолиш в магазина/аптеката за безплатни мостри и на трите ББ крема и да пробваш кой ти допада най- много.Ако не в повечето магазини има и тестери, нанеси малко от тестера в/у ръкате/деколкоте и се разходи малко.Този който ти пасва най-добре на кожата и не лъщи и ти харесва как се нанася е твоя избор. Всички имаме различни кожи и ми е трудно да избера вместо теб.
   П.С.Като цяло съм чувала само положителни неща за ББ крема на Гарниер(версията за по-мазна кожа), ако някои от нюансите пасва на кожата ти добре… Успех,прекрасна!!!

 • 2013 08 07 18:00:20 #
  Силия

  Аз имам проблем, че имам прекалено светла кожа и всеки фон дю тен ми е тъмен, затова реших да пробвам бб крем, но и той ми беше тъмен, но сега този ми направи впечатление, че не седи толкова тъмно, както си и написала, но също така да те попитам за тези азиатски бб кремове, за които говориш, може ли да ми кажеш името на марката им, да ми дадеш линк от ebay или нещо такова? И също така достатъчно светли ли са?

  1. 2013 08 07 18:43:53 #
   Mirsea

   Опитай най-светлия на Катрис, сигурна съм, че ще ти е добре. А за азиатския вариант съм най-доволна от тези на skin79 bb cream и се предлагат в светли цветове :) Успех! <3

 • Pingback: Грим на деня | My Wonderland

нов коментар